Kvistagrans blogg

Direktlänk till inlägg 1 april 2010

Nu är det full rulle minsann

Av Kerstin Nilsson - 1 april 2010 10:42

Nu är dom underbara dom små valparna. Jag kan sitta i timmar och titta på deras olika personligheter.

Lilla Nickie har utvecklat en förkärlek för att sova vid elementet som iofs sitter ungefär vid mina fötter vilket kanske är största orsaken till att det är där hon vill ligga.

Flera stycken av dom talar mkt tydligt om när det är dags för utevistelse med tillhörande utsläpp av både det ena och det andra.

dagtid sker det inga högar inomhus utan allt bajsande sker ute. Så skönt faktiskt att slippa lukten på dagarna. Det luktar desto mera på morgonen när man öppnar dörren till valprummet.

men det är bara att göra iordning mat och sen ta ut allihop så både äter dom och gör ifrån sig ute.
Sen kommer stora moppen fram och när det är rent luktfritt och snyggt så är det bara att släppa in hela högen.

Då har dom fått en liten ovana som ju faktiskt jag är orsak till. DOM ÄLSKAR HAVREFRAS!!!! Bara så ni valpköpare vet vad ni skall ge dom som godis.  

Billigt är det också.

Sen har dom sista dagarna kommit på att helt uppblött foder är inge gott utan jag häller på ljummet vatten (inte så mkt) rör om och sen häller jag på lite A-fil och då slinker maten ner i ett huj.

Dom äter ca. 5 dl var per dag uppdelat på 4 mål och oftast är dom sugna på ett filmål 1 gång till. Ja och sen mamma då förståss men där finns det inte mkt kvar men Doriz ställer snällt upp och erbjuder några ggr per dag. Världens bästa mamma som ändå kan säga ifrån när det behövs. Ja inte till Malin då förståss. Den ungen hon gör som hon vill minsann.  

När målen är avklarade röjs det en stund och sen slocknar alla så sött i en hög. Se bild nedan. Lisa använder Wilda som huvudkudde och Wilda använder ngn annan. Syskonkärlek på hög nivå. Det ser inte alltid ut så.
  

 
 
Salza med matte

Salza med matte

1 april 2010 13:25

Halloj...

Vi är liiite avundsjuka på er som har såna småttisar att gosa med ;)

Lite senare i eftermiddag svischar vi förbi på kvasten. Matte säger att vi inte hinner stanna, men jag ska i alla fall hojta så att ni hör när vi svänger förbi. :)

Ha det gott... och en riktigt GLAD PÅSK till er alla!

http://www.tedsams.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Nilsson - 23 januari 2021 11:19

Veckan som varit har varit en skitvecka med dränering av energin.Wilja opererade ju bort juvertumörer förra veckan på onsdagen. Ibland önskar man att dom inte vore så jäkla pigga och glada då det varit svårt att hålla henne i stillhet. I måndags skul...

Av Kerstin Nilsson - 14 januari 2021 16:04

Denna veckan har det hänt en del hos oss.I söndags träffade vi Ylle's syster Ronja för en träff i skogen. Matte hade en konstig idé om att vi skulle ta en speciell stig där det inte fanns så mycket utrymme att röja med varandra för systrarna. Ha sa d...

Av Kerstin Nilsson - 12 januari 2021 08:56


  Här har vi det senaste tillskottet i kenneln. Hon heter Kvistagrans Lilla My men kallas Ylle. Just för tillfället (åtminstone igår) borde hon heta Hundjävel. Hon är en underbar knappt 6 månaders valp utom när hon ska åka hem från timmespromenad i ...

Av Kerstin Nilsson - 12 januari 2021 07:58

Det här får bli en nystart på bloggandet som kommer att handla om allt möjligt.Vi får väl se hur länge det håller. Jag måste nog göra om startsidan också då det är lite annorlunda fördelning av hundar numera och av diet.LCHF fungerade inte alls längr...

Av Kerstin Nilsson - 25 februari 2018 15:25

Ja så blev det ju som förväntat att jag glömmer bort att blogga.Måste bero på vädret för detta är inte min grej. Jag fryser!!!!!Men ätandet går riktigt bra förrutom gårdagens fika med semla på IKEA. Men för att vara en semla för 15:- var den riktigt ...

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards