Kvistagrans blogg

Alla inlägg den 1 april 2010

Av Kerstin Nilsson - 1 april 2010 10:42

Nu är dom underbara dom små valparna. Jag kan sitta i timmar och titta på deras olika personligheter.

Lilla Nickie har utvecklat en förkärlek för att sova vid elementet som iofs sitter ungefär vid mina fötter vilket kanske är största orsaken till att det är där hon vill ligga.

Flera stycken av dom talar mkt tydligt om när det är dags för utevistelse med tillhörande utsläpp av både det ena och det andra.

dagtid sker det inga högar inomhus utan allt bajsande sker ute. Så skönt faktiskt att slippa lukten på dagarna. Det luktar desto mera på morgonen när man öppnar dörren till valprummet.

men det är bara att göra iordning mat och sen ta ut allihop så både äter dom och gör ifrån sig ute.
Sen kommer stora moppen fram och när det är rent luktfritt och snyggt så är det bara att släppa in hela högen.

Då har dom fått en liten ovana som ju faktiskt jag är orsak till. DOM ÄLSKAR HAVREFRAS!!!! Bara så ni valpköpare vet vad ni skall ge dom som godis.  

Billigt är det också.

Sen har dom sista dagarna kommit på att helt uppblött foder är inge gott utan jag häller på ljummet vatten (inte så mkt) rör om och sen häller jag på lite A-fil och då slinker maten ner i ett huj.

Dom äter ca. 5 dl var per dag uppdelat på 4 mål och oftast är dom sugna på ett filmål 1 gång till. Ja och sen mamma då förståss men där finns det inte mkt kvar men Doriz ställer snällt upp och erbjuder några ggr per dag. Världens bästa mamma som ändå kan säga ifrån när det behövs. Ja inte till Malin då förståss. Den ungen hon gör som hon vill minsann.  

När målen är avklarade röjs det en stund och sen slocknar alla så sött i en hög. Se bild nedan. Lisa använder Wilda som huvudkudde och Wilda använder ngn annan. Syskonkärlek på hög nivå. Det ser inte alltid ut så.
  

Presentation


Välkommen till hundarnas blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards